Firmamassage

Styrk de ansattes sundhed og trivsel: lav en firmaordning med Massage Fusion


Med en fast massageordning øges de ansattes sundhed, samtidig med at det forebygger smerter og spændinger. Massage Fusion tilbyder RAB-godkendte behandlinger til virksomheder i vores nyåbnede klinik.


Hvordan kan I finansiere jeres firmamassage

    1.

Virksomheden betaler

Mange virksomheder vælger at finansiere firmamassage for sine medarbejdere med henblik på at reducere antal sygedage, skabe mere trivsel og større arbejdsglæde.Vælger I denne løsning sender vi en samlet faktura I slutningen af hver måned på det antal timer I har booket i løbet af den pågældende måned.

2.


Medarbejderen betaler

Medarbejderen kan også finansiere massagebehandlingerne selv via sin nettoløn eller gennem en bruttolønsordning. Ønsker medarbejderen at betale via nettolønnen sender vi hver medarbejdere en mobilepay anmodning efter endt behandling.

3.


Delt betaling

I har også mulighed for at dele betalingen mellem medarbejder og virksomhed. I bestemmer selv, hvordan fordelingen skal se ud.

Medarbejderen kan betale deres andel via mobilepay. Den resterende del af regningen sendes til virksomheden på en samlet faktura i slutningen af hver måned.

Kontakt os