TDP/IT Lampe

TDP/IT-lampen er en infrarød mineralsk varmelampe der i Kina er kendt som ” mirakel-lampen”. I modsætning til de traditionelle lamper som udsender infrarød stråler, kendetegnes TDP lampen ved at være forsynet med en metalplade belagt med en speciel sammensætning af 33 forskellige mineraler. Er specielt effektiv til lindring af smerter i led, muskler og knogler, smertelindring ved overbelastning eller forstrækning af sener, betændelsestilstande som tennisalbue, golfalbue og frossen skulder. Lampen forøger cirkulationen lokalt af blod- og lymfesystemet samt nervesystemet. Lampen kan anvendes alene eller i kombination med akupunktur.

TDP-Lampen er et testet terapeutisk værktøj, der nu i vid udstrækninganvendes af akupunktører, fysioterapeuter, kiropraktorer og andre sundhedspersonale.

TDP Lampen har en plade belagt med en formulering af 33 mineraler til din krop. Den opvarmede mineral plade udsender dybt penetrerende, lange infrarøde bølger. Denne naturlige energi er identisk med den, der genereres af vores egne kroppe og trænger op til 13 cm ind i muskelvæv, ledbånd og selv ind i knoglerne.

Den er især effektiv vedmuskelspændinger, inflammation, betændelse eller smerter af enhver art.

What Does a TDP Lamp Do?


Anybody with muscle tightness, inflammation, or pain can benefit from treatment with a TDP lamp as mineral lamp therapy can reduce inflammation, calm pain, improve microcirculation, and balance metabolism.